Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel

Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel
Sárgarépás falafelgolyók lepénykenyérrel
28 perc / előkészület: 20 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Falafelgolyók korianderrel, római köménnyel, sárgarépával megbolondítva és egy nagyszerű keleties Tokaj Vinaigrette Oriental öntettel meglocsolva.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk.
  2. Másnap késes aprítóval pürésítjük, hozzáreszeljük a répát, a vöröshagymát, a fokhagymát. Belekeverjük a fűszereket és hűtőben pihentetjük két órát.
  3. A csicseriborsós masszához keverjük a szódabikarbónát és golyókat formázunk belőle. A golyókat forró olajban kisütjük.
  4. A pitát vagy lepénykenyeret megkenjük humusszal, ráhalmozzuk a salátát, a falafelgolyókat és az öntettel meglocsolva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 315
elküldve: 0
receptkönyvben: 129
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: arab
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: főétel

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1477
csicseriborsó 400 g
sárgarépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
római kömény 0 ízlés szerint
koriander 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szódabikarbóna 0.5 teáskanál
pita 2 db
salátakeverék 150 g
tokaj vinaigrette 1 tasak
hummusz 4 ek