27 bámulatos palacsintarecept

Ez a nagyon kedvelt édes tészta az egész világot meghódította. A palacsintának nemcsak a neve változik országonként, hanem az összetétele is. Összeszedtünk pár neked valót!

  1. 1.

    Epres csodás palacsinta

  2. 2.

    Kókuszpalacsinta

  3. 3.

    Banános-nutellás palacsinta

  4. 4.

    Erdei gyümölcskrémes palacsinta

  5. 5.

    Gundel palacsinta

  6. 6.

    Kakaós palacsinta

  7. 7.

    Tiramisu palacsinta

  8. 8.

    Diós palacsintatorony

  9. 9.

    Trüffeles palacsintatorta

  10. 10.

    Amerikai palacsintatorta

  11. 11.

    Ázsiai medvehagymás palacsinta

  12. 12.

    Syrniki - orosz túrópalacsinta

  13. 13.

    Bounty palacsinta

  14. 14.

    Joghurtos mini palacsinta

  15. 15.

    Zabpalacsinta karamellas almával

  16. 16.

    Citromkrémes minipalacsinták

  17. 17.

    Bodzavirágos palacsinta narancsdzsemmel

  18. 18.

    Burgonyás palacsinta

  19. 19.

    Mogyorós palacsinta

  20. 20.

    Meggyes tepsis palacsinta

  21. 21.

    Vietnámi palacsinta

  22. 22.

    Sült krumplival töltött palacsinta

  23. 23.

    Brownie palacsinta kókuszkrémmel

  24. 24.

    Német palacsinta sült almával

  25. 25.

    Protein palacsinta szénhidrát nélkül

  26. 26.

    Mandula palacsinta

  27. 27.

    Húsos rakott palacsinta gombamártással

Tudtad?

A palacsinta eredete a római korból származik, neve latinul placenta volt. A lepényszerű tésztát kerek kövön vagy a legendárium szerint bronzpajzson sütötték. Összetétele liszt, víz és kevéske só volt.

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...