23 ínycsiklandó egytálétel 30 perc alatt

Nincs ötleted, mit főzz ma? Van 30 perced? Az jó, mert nekünk meg van 23 szuper egytálétel-receptünk, amiből kedvedre szemezgethetsz!

Az egytálételek amúgy is nagyon népszerűek, és nem véletlenül: egyszerre készül a köret és a "főétel", kevesebb a mosatlan, arról nem beszélve, hogy az együtt fövő-sülő ételek átveszik egymás zamatát, és sokkal finomabbak lesznek a la natur társaiknál. Jöjjön 23 recept, ami 30 perc alatt elkészül!

  1. 1.

    Aloo mutter

  2. 2.

    Édesburgonya egytálétel

  3. 3.

    Mostari cicvara

  4. 4.

    Parmezános húslepény

  5. 5.

    Cukkiniprósza

  6. 6.

    Gombás tál

  7. 7.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  8. 8.

    Tavaszi tarhonya

  9. 9.

    Palak paneer - indiai spenótos tejsajt

  10. 10.

    Tojásos nokedli Évi nénitől

  11. 11.

    Chilisbab cipóban, villámgyorsan

  12. 12.

    Spenótos karfiol

  13. 13.

    Gombás-gorgonzolás rizottó medvehagymával

  14. 14.

    Tavaszi chop suey

  15. 15.

    Marokkói bab

  16. 16.

    Rakott padlizsán fűszeres kecskesajttal

  17. 17.

    Rizseshús 5.

  18. 18.

    Paprikás krumpli 3.

  19. 19.

    Almás krumpli hurkamorzsával

  20. 20.

    Zöldfűszeres brassói

  21. 21.

    Dödölle 6. - egyben sült

  22. 22.

    Orosz gomba Julienne

  23. 23.

    Hagymás bab, ahogy Bud Spencer szereti

Legújabb receptek

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Piros pecsenyeburgonya

Így fest a legízesebb maradékmentés: a pecsenyék kisült zsírjával süthetjük pirosra és ropogósra a főtt krumplit, ami ezáltal a legellenállhatatlanabb köretté válik. Szinte ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...