Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres hal

Zöldfűszeres hal
Zöldfűszeres hal
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs story... halimádók vagyunk :) Egyszerű, gyors és finom...

hozzávalók / 4 adag

hal

köret

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát tetszés szerint felvagdossuk, és forrástól számítva kb. 5-10 perc alatt puhára főzzük.
  2. A spenótot is megpároljuk.
  3. A vajat felolvasztjuk, és a fűszereket, a fokhagymát, az ételízesítőt belekeverjük. Kvázi fűszervajat készítünk, amelyben a halfilék mindkét oldalát megmártóztatjuk.
  4. A fűszervajas halat meghempergetjük a kukoricalisztben, majd vajon aranybarnára grillezzük, vagy kivajazott tepsiben kb. 25-30 percet sütjük a sütőben.
  5. Köretként a spenóttal és a burgonyával tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 081
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grillezett fűszeres hal, olaszos grillezett hal, fűszervajas hal édesburgonyával és spenóttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

508
vaj 2 ek
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
ételízesítő 0 ízlés szerint
kukoricaliszt 3 evőkanál
tonhal 80 dkg
édesburgonya 3 db
spenót 1 kg