Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalsteak grill gombával

Tonhalsteak grill gombával
Tonhalsteak grill gombával
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron nagyon szeretek grillezni, ezt pedig különösen szeretem, mert pikk-pakk megvan. Fontos, hogy nagy méretű, nyílott Portobello gombát használjunk. Bármilyen tengeri hallal lehet persze helyettesíteni a tonhalat, bátran kísérletezzetek, és persze ki lehet egészíteni más finom zöldségekkel is! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalsteak sütésének titka, hogy legalább 2,5 cm-es vastag szeleteket vágjunk.
  2. Pici olajjal locsoljuk meg, és fűszerezzük sóval, borssal.
  3. Mindkét oldalát süssük hirtelen 2-2 percig a grillen, és a vele egy időben grillezett gombafejekkel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 593
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhal grillen gombával, gombás tonhal grillen sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

288
portobello gomba 4 db
tonhal 60 dkg
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint