r
Nosalty Logó

Töltött pisztráng

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kattika
Töltött pisztráng
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 429 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1706 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 124 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    927.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    385 mg
  • Nátrium
    402 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    193 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    335 micro
  • β-karotin
    857 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 429 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    126.2 g

Zsír

  • Összesen
    123 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    421 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3708.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    288 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    1538 mg
  • Nátrium
    1606 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    677.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    536 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    38 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    71 mg
  • D vitamin:
    771 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    415 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    1340 micro
  • β-karotin
    3426 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 1706 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    270.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    188 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 124 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a vajat, apróra vágott hagymát, sárgarépakockákat, zúzott fokhagymát, petrezselymet, mustárt, sózzuk, borsozzuk.
  2. Az előre alaposan megtisztított, besózott, borsozott halakat megtöltjük ezzel a keverékkel.
  3. Egy tepsi aljába helyezzük a vékony szalonnaszeleteket, rájuk rakjuk a töltött pisztrángokat, amiket meglocsolunk kevés olajjal.
  4. A halakat befedjük paradicsom- illetve citromkarikákkal.
  5. A tepsit lefedjük fóliával, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, utána levesszük a fóliát és még hagyjuk 5-10 percig, hogy piruljon meg szépen.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 13131
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Töltött pisztráng
Kattika 126 recept

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől tanultam, ő a szabadban, szénen sütötte, a halakat egyenként fóliába csomagolva, azért úgy az igazi, de így sem utolsó:)

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?