Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Alufóliában sült pisztráng

Alufóliában sült pisztráng
Alufóliában sült pisztráng
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs fűszeres vajunk, jó a sima vaj is. Szórjuk meg a pisztrángot morzsolt petrezselyemmel és oregánóval.

Tálaljuk főtt burgonyával.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pisztrángot megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

  2. A sárgarépát és a pórét juliennre vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A zöldségekkel megtöltjük a pisztrángok hasüregét.

  3. Egy nagyobb darab alufóliát meglocsolunk az olajjal. Ráhelyezzük a pisztrángot.

  4. A pisztrángra rákenjük a puha vajat, majd ráhelyezzük a citromos szeleteket, meglocsoljuk a borral, majd jól becsomagoljuk a fóliába.

  5. A halcsomagot egy tepsibe helyezzük. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 45 638
elküldve: 6
receptkönyvben: 105
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres pisztráng, zöldségekkel sült pisztráng, zöldséges hal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

706
pisztráng 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sárgarépa 0.5 db
póréhagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
fűszervaj 25 g
citrom 0.25 db
fehérbor 25 ml
olívaolaj 1 ek