r
Nosalty Logó

Sült ponty káposztasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Sárika konyhája-Bíró Sára
Sült ponty káposztasalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 1138 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Ponty

Saláta

Összesen 74 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1499.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    991 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    324 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    2075 micro
  • K vitamin:
    122 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1288 micro
  • β-karotin
    3015 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    167 micro
Összesen 571 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    90.4 g

Zsír

  • Összesen
    61.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2999.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1983 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    766.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    648 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    156 mg
  • D vitamin:
    4150 micro
  • K vitamin:
    245 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    323 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    2575 micro
  • β-karotin
    6030 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 1138 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    274 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    170 micro
  • β-karotin
    398 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Ponty

Saláta

Elkészítés

Ponty

  1. A halat frissen facsart citromlével locsoljuk meg, majd szórjuk be frissen őrölt borssal, sóval, kakukkfűvel, legalább 10-15 percig pihentessük. Szedjük papírtörlőre, majd forgassuk bele a zabpelyhes keverékbe.
  2. Teflonserpenyőben olajat hevítünk, beleteszünk egy citromkarikát, egy kakukkfűágat, majd a bepanírozott halszeleteket. Amikor az oldala megpirul, megfordítjuk és a serpenyőt 2-3 percre lefedjük.
  3. A sütési ideje kb. 10 perc, a halszelet vastagságától függően. (Sütés közben érdemes kétszer átfordítani, hogy teljesen átsüljön.) Amikor megsült papírtörlőre szedjük .

Saláta

  1. A káposztát és a sárgarépát lereszeljük, a hagymát szeljük vékony csíkokra, majd fűszerezzük sóval, borssal és köménnyel.
  2. Készítsük el az öntet, keverjük össze a joghurtot a mustárral, a citromlével és az olajjal, majd ízesítsük mézzel vagy folyékony édesítőszerrel(cukorbetegek folyékony édesítőt használjanak). Keverjük össze a répás káposztát az öntettel és el is készült.
  3. A hallal kínáljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 213
  • Feltöltés dátuma: 2021. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült ponty káposztasalátával
Sárika konyhája-Bíró Sára 70 recept

Hozzávalók

Ponty

Saláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek