r
Nosalty Logó

Mandulás-rántott hal, burgonyapürével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vénusz
Mandulás-rántott hal, burgonyapürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Rántott hal

Burgonyapüré

Összesen 1687 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Rántott hal

Burgonyapüré

Összesen 6750 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Rántott hal

Burgonyapüré

Összesen 172 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.6 g

Zsír

  • Összesen
    101.2 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    371 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3069 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    390 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1087 mg
  • Nátrium
    1184 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    445.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    317 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    225 micro
  • Kolin:
    368 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 1687 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    298.4 g

Zsír

  • Összesen
    405 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    1483 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12276 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    489 mg
  • Kálcium
    1558 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    1073 mg
  • Foszfor
    4346 mg
  • Nátrium
    4735 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    490.9 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    1783.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1267 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    123 mg
  • C vitamin:
    160 mg
  • D vitamin:
    588 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    67 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    898 micro
  • Kolin:
    1471 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    195 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1051 micro
Összesen 6750 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 172 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Rántott hal

Burgonyapüré

Elkészítés

Rántott hal

  1. A majd sózzuk és borsozzuk, majd kicsit állni hagyjuk. A prézlit a szeletelt mandulával összekeverjük.
  2. A halat, kukoricalisztbe, majd felvert tojásba mártjuk, ezután pedig a mandulás morzsába forgatjuk meg.
  3. Bő forró napraforgóolajban kisütjük.

Burgonyapüré

  1. A krumplikat megpucoljuk majd sós vízbe téve megfőzzük őket.
  2. Ezután egy krumpli nyomó segítségével krémesre passzírozzuk a krumplit.
  3. Közben a tejszín felmelegítjük, és hozzáöntjük a burgonyamasszához.
  4. Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés szerecsendiót reszeljünk rá.
  5. Nincs más dolgunk, mint nagyon jól elkeverni, és már fogyaszthatjuk is a frissen sült ropogós rántott hallal.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 179
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 8760
  • Feltöltés dátuma: 2019. december 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mandulás-rántott hal, burgonyapürével
Vénusz 78 recept

Íme egy felturbózott rántott hal recept, csak hogy ne legyünk unalmasak.  Az ünnepekre hangolódva készítettünk egy remek fogást. A hal ropogós mandulás panírban, krémes burgonyapürével. Tökéletes kombináció. Ezzel a recepttel garantált lesz a siker az ünnepi asztalnál is.

Hozzávalók

Rántott hal

Burgonyapüré

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!