r
Nosalty Logó

Piedone pizza nálunk

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Piedone pizza nálunk
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 1148 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 6886 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Összesen 245 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.4 g

Zsír

  • Összesen
    58.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3475.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    523 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    670 mg
  • Nátrium
    2089 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    214.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    17258 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 1148 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    308.6 g

Zsír

  • Összesen
    348.3 g
  • Telített zsírsav
    145 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    109 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    1322 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    20855.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    359 mg
  • Kálcium
    3137 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    723 mg
  • Foszfor
    4022 mg
  • Nátrium
    12536 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    634.1 g
  • Cukor
    93 mg
  • Élelmi rost
    65 mg

VÍZ

  • Összesen
    1287 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1807 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    275 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1381 micro
  • Kolin:
    1080 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1512 micro
  • α-karotin
    124 micro
  • β-karotin
    3507 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    103550 micro
  • Lut-zea
    1072 micro
Összesen 6886 kcal
  • 12% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    744.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    447 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3696 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Összeállítjuk a tésztát a hozzávalókból, az élesztőt megfuttatjuk langyos, cukros tejben, a víz is langyos legyen, amivel összefogjuk, és a lisztet is tartsuk szobahőmérsékleten felhasználás előtt.
  2. A tésztát dagaszthatjuk robotgéppel (dagasztókar), de kézzel is. Addig dolgozzunk vele, amíg szép hólyagos lesz, és elválik az edény falától.
  3. Letakarjuk, és meleg helyen kelesztjük 3/4 órát.
  4. Ezalatt megízesítjük a paradicsomszószt, a fokhagymát vékonyan beleszeleteljük.
  5. A tésztát 3 felé osztjuk, kinyújtjuk kör alakra, és egyenként kerek pizzasütőbe tesszük.
  6. A paradicsomszószt is harmadoljuk, és az előkészített feltéteket is.
  7. A tésztát megkenjük szósszal, sonkát/ bacont teszünk rá, megszórjuk vörösbabbal, karikára vágott hagymával, kolbásszal, reszelt sajttal.
  8. A legvégén morzsolhatunk rá rokfortot, pár csípős paprikával még dobhatunk rajta kedvünk szerint.
  9. Utoljára egy egész nyers tojást engedjünk óvatosan a pizza közepébe.
  10. 12-14 perc alatt forró sütőben elkészül.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15678
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ebből az anyagmennyiségből 3 db vékony tésztás pizza lett, 30 cm átmérőjű kerek pizzasütőben. A tésztából elmaradhat a só, mert a feltétek önmagukban is elég sót tartalmaznak.

Hozzávalók

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek