Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A bab egy Amerikában őshonos hüvelyes zöldségféle, amelynek számtalan fajtája van, ezek egyike a vörösbab. A bab kevés zsírt tartalmaz, kitűnő növényi eredetű fehérjeforrás, tele rostokkal és ásványi anyagokkal, keményítőtartalma magas. A vörösbab a többi fajtánál magasabb arányban tartalmaz A-, D-,és E-vitaminokat, így fogyasztása nemcsak a sejtek természetes öregedését lassítja, hanem csökkenti a kockázatát számos jellemzően időskori betegség, illetve a rák kialakulásának is. Kitűnően alkalmas leves vagy főzelék készítésére, de emellett használhatjuk pizza feltétként, számos mexikói eredetű étel alapanyagaként, illetve vörösbabból készül az eredeti hagymásbab is. Főzésekor ügyeljünk arra, hogy vörös levet ereszt. Amennyiben konzerv formában vásároljuk, óvatosan sózzuk a belőle készült ételt, mert a konzervbabok többsége már elve sós.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Vörösbab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!