Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos ricottagnocchi

Paradicsomos ricottagnocchi
Paradicsomos ricottagnocchi
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplit, lisztet nem eszem, de a gnocchit imádom. Ezzel a paradicsomos szósszal igazi nyári étel lesz. Nagyon finom!

hozzávalók / 2 adag

Gnocchi

Paradicsomszósz

Szólj hozzá!

elkészítés

Gnocchi

  1. Egy lábasban tegyünk oda vizet forrni. A metélőhagymát vágjuk apró darabokra. A zabpelyhet daráljuk liszt állagúvá.
  2. Minden alapanyagot öntsünk egy tálba, és gyúrjuk össze.
  3. Kb 1 cm-es hengereket formálunk, és 2 centinként feldaraboljuk. Villával megnyomjuk, hogy legyen egy kis mintázata.
  4. Mehetnek bele a felforrt vízbe. Ha feljött a víz tetejére, még 1-2 perc, és kész.

Paradicsomszósz

  1. A hagymát és az újhagymát vágjuk apró darabokra. Kevés olajon üvegesre pirítjuk. Közben a mortadellát apró kockákra vágjuk, és ez is mehet a hagymákhoz.
  2. A paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. Ez is mehet a serpenyőbe. Ha kicsit összeesett, már mehet bele a sűrített paradicsom is.
  3. Az olajbogyót apróra vágjuk, mehet a többihez. Mehetnek bele a fűszerek. Közben öntünk hozzá egy kis vizet (~ 1dl).
  4. Készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 258
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsomo

Mióta szakács: 2013.05.29.
7 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

reform gnocchi ricottával és mortadellával, paradicsomos zabgnocchi, diétás ricotta gnocchi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

907
ricotta 25 dkg
zabpehely 20 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
újhagyma 1 közepes db
mortadella 10 dkg
paradicsom 3 közepes db
sűrített paradicsom 140 g
olajbogyó 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
víz 1 dl