r
Nosalty Logó

Paradicsomos ricottagnocchi

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Paradicsomos ricottagnocchi
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 877 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 1755 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Gnocchi

Paradicsomszósz

Összesen 130 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    36 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    179 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2460.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    816 mg
  • Nátrium
    924 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    460.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    324 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    85 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    172 micro
  • β-karotin
    1568 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    23994 micro
  • Lut-zea
    852 micro
Összesen 877 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.4 g

Zsír

  • Összesen
    71.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4921.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    825 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    457 mg
  • Foszfor
    1632 mg
  • Nátrium
    1848 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    921.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    106 micro
  • K vitamin:
    169 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    423 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    344 micro
  • β-karotin
    3136 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    47989 micro
  • Lut-zea
    1705 micro
Összesen 1755 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    365.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3560 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 130 Kcal

Hozzávalók

Gnocchi

Paradicsomszósz

Elkészítés

Gnocchi

  1. Egy lábasban tegyünk oda vizet forrni. A metélőhagymát vágjuk apró darabokra. A zabpelyhet daráljuk liszt állagúvá.
  2. Minden alapanyagot öntsünk egy tálba, és gyúrjuk össze.
  3. Kb 1 cm-es hengereket formálunk, és 2 centinként feldaraboljuk. Villával megnyomjuk, hogy legyen egy kis mintázata.
  4. Mehetnek bele a felforrt vízbe. Ha feljött a víz tetejére, még 1-2 perc, és kész.

Paradicsomszósz

  1. A hagymát és az újhagymát vágjuk apró darabokra. Kevés olajon üvegesre pirítjuk. Közben a mortadellát apró kockákra vágjuk, és ez is mehet a hagymákhoz.
  2. A paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. Ez is mehet a serpenyőbe. Ha kicsit összeesett, már mehet bele a sűrített paradicsom is.
  3. Az olajbogyót apróra vágjuk, mehet a többihez. Mehetnek bele a fűszerek. Közben öntünk hozzá egy kis vizet (~ 1dl).
  4. Készre főzzük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1430
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 16.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Krumplit, lisztet nem eszem, de a gnocchit imádom. Ezzel a paradicsomos szósszal igazi nyári étel lesz. Nagyon finom!

Hozzászólások

Hozzávalók

Gnocchi

Paradicsomszósz

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?