Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gnocchi surimis-kukoricás sajtszószban

Gnocchi surimis-kukoricás sajtszószban
Gnocchi surimis-kukoricás sajtszószban
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem akartunk húst enni...
Legyen valami tészta... Legyen inkább gnocchi!!! Na jó, de milyen? Hmm... sima sajtos... Ááá... tegyünk bele valamit azért! De ne húst! Garnéla? Kissé drága. Surimi? Jó lesz! Esetleg egy kis kukorica? Mi bajunk lehet... Nézd, van egy kis maradék fehérbor! Jöhet az is...  :)
Nos... valahogy így készült.   :D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a sajtmártást készítjük el. A tejben elkeverjük a lisztet, sót és borsot, majd hozzáadjuk a sajtot, és felforraljuk. Amikor besűrűsödött, félretesszük.
  2. Egy wokban vaj-olaj keveréken üvegesre pároljuk a hagymát. Rádobjuk a kukoricát és fokhagymát. Párszor átforgatjuk, és felöntjük a borral. Hozzáadjuk a színes borsot, kevés sót és a surimit.
  3. Kevergetve pároljuk kb. 1 percig, majd hozzáadjuk a sajtszószt. Összeforraljuk, esetleg utánaízesítünk. Folyamatosan keverni kell!
  4. Enyhén vegetás, lobogó vízben kifőzzük a gnocchit. Amikor feljön a víz tetejére, már szűrőkanállal szedjük is ki.
  5. Azonnal tálaljuk, és nagyon jóllakunk!  :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 727
elküldve: 0
receptkönyvben: 108
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

olasz krumplinudli sajtszószban, sajtos gnocchi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

836
tej 4 dl
finomliszt 2 evőkanál
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
surimi 200 g
vaj 1 ek
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
csemegekukorica 20 dkg
négyszínű bors 1 kk
fehérbor 1 dl
gnocchi 1 kg