r
Nosalty Logó

Gnocchi surimis-kukoricás sajtszószban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Gnocchi surimis-kukoricás sajtszószban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 836 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3339 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 151 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2923.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    455 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    385 mg
  • Nátrium
    1999 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    196 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    325 micro
Összesen 836 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    130.7 g

Zsír

  • Összesen
    96.7 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11695.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    1820 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1539 mg
  • Nátrium
    7994 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    440.4 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    532.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    784 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    760 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    230 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1301 micro
Összesen 3339 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    69 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először a sajtmártást készítjük el. A tejben elkeverjük a lisztet, sót és borsot, majd hozzáadjuk a sajtot, és felforraljuk. Amikor besűrűsödött, félretesszük.
  2. Egy wokban vaj-olaj keveréken üvegesre pároljuk a hagymát. Rádobjuk a kukoricát és fokhagymát. Párszor átforgatjuk, és felöntjük a borral. Hozzáadjuk a színes borsot, kevés sót és a surimit.
  3. Kevergetve pároljuk kb. 1 percig, majd hozzáadjuk a sajtszószt. Összeforraljuk, esetleg utánaízesítünk. Folyamatosan keverni kell!
  4. Enyhén vegetás, lobogó vízben kifőzzük a gnocchit. Amikor feljön a víz tetejére, már szűrőkanállal szedjük is ki.
  5. Azonnal tálaljuk, és nagyon jóllakunk! :)
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11523
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 21.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nem akartunk húst enni... Legyen valami tészta... Legyen inkább gnocchi!!! Na jó, de milyen? Hmm... sima sajtos... Ááá... tegyünk bele valamit azért! De ne húst! Garnéla? Kissé drága. Surimi? Jó lesz! Esetleg egy kis kukorica? Mi bajunk lehet... Nézd, van egy kis maradék fehérbor! Jöhet az is...  :) Nos... valahogy így készült.   :D

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mert a kajszibarackból vétek csak lekvárt készíteni

Bár a kajszibarack a nyár egyik legfontosabb gyümölcse, hiszen a magyarok egyik legkedveltebb lekvárja készül belőle, és a pálinkák között is előkelő helyet foglal el, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, milyen sokféle finomság alkotóeleme lehet még.