Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomleves parmezános galuskával

Paradicsomleves parmezános galuskával
Paradicsomleves parmezános galuskával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ideje eltűnt a parmezán a hűtőszekrényben. Ma rátaláltam, és azon gondolkodtam, hogy miért ne úszkálna a paradicsomlevesen, a galuskák ízét nemesítve?

hozzávalók / 6 adag

A leveshez

A galuskához

ajánlat

Természetesen, bármilyen aprótészta is lehet a levesbetét a parmezános galuska helyett.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A finomra reszelt hagymát és fokhagymát összemelegítjük az olívaolajon.
  2. Ezt követően hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt és 1,5 l vizet. Rászórjuk a bazsalikomot, a petrezselyemzöldet, a sót, a provance fűszerkeveréket, a fehérborsot és a cukrot. Összekeverjük, és 15 percig főzzük.
  3. Míg fő a levesünk, megfőzzük a galuskákat. Ez körülbelül 5 perc.
  4. Máris elkészült levesünk. : )
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 342
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
81 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomleves galuskával, parmezános-galuskás paradicsomleves, paradicsomleves bazsalikommal és parmezános galuskával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

304
vöröshagyma 1 kis fej
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
sűrített paradicsom 1.5 kg
bazsalikom 3 ek
petrezselyem 1 ek
1 teáskanál
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
cukor 3 ek
víz 1.5 l
tojás 1 db
búzadara 2 evőkanál
parmezán sajt 4 dkg
1 csipet
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
szódabikarbóna 1 késhegynyi