r
Nosalty Logó

Mindent bele tésztasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
reka8463
Mindent bele tésztasaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 798 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3177 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 176 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1207.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    397 mg
  • Nátrium
    484 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    340 micro
  • Kolin:
    173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    397 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    2448 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 798 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.1 g

Zsír

  • Összesen
    114.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    775 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4831 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    383 mg
  • Kálcium
    487 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    399 mg
  • Foszfor
    1587 mg
  • Nátrium
    1936 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    427.6 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1054.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    116 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1358 micro
  • Kolin:
    691 mg
  • Retinol - A vitamin:
    478 micro
  • α-karotin
    302 micro
  • β-karotin
    1587 micro
  • β-crypt
    129 micro
  • Likopin
    9794 micro
  • Lut-zea
    1458 micro
Összesen 3177 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    268.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    545 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 176 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát miután kifőztük, félrerakjuk.
  2. A paradicsomot, a paprikát, az uborkát, a szalámit, a tojásokat kockákra vágjuk, de ne túl apróra.
  3. A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot, a mustárt, a fokhagymaszószt.
  4. A hagymát apróra vágjuk, majd a majonézes szószhoz keverjük (aki lágyabban szereti, az most keverje bele a tejfölt is).
  5. Majd mindezeket, amiket előkészitettünk, hozzákeverjük a tésztához.
  6. Mielőtt összekevernénk fűszerezzük, szerecsendiót reszelünk rá, sózzuk, borsozzuk.
  7. Az egészet összekeverjük, és máris fogyasztható.
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 23920
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 29.

Ajánló

Csirkemellel biztos még finomabb lett volna.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mindent bele tésztasaláta
reka8463 8 recept

Már régóta szeretnék tésztasalit csinálni itthon, csak még sosem jutottam odáig...míg végül ma délben a paprikás csirke feléhez makarónit főztem, amit aztán nyakon öntöttem a paprikás csirke levével. A férjem és a 2 és fél éves kisfiam megették az összes húst, a ferjem még dolgozni is vitt belőle...s mire én aszatlhoz kerültem, nekem már csak a szaftos makaróni maradt. Innen jött az ötlet. Tulajdonképpen újrahasznosítottam, de isteni finom lett. A képen látható salihoz nem tettem zöldfűszert, mivel belefőtt a csirkepaprikásba, és tejfölt sem, mert a szaft pont kellően fellazította a majonézes keveréket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Süss, főzz és nyerj a Rögös túróval!

A magyar gasztronómiát több olyan alapanyag is különlegessé teszi, amit a világ más pontjain egyáltalán nem vagy teljesen más módon használnak. Ilyen például a Rögös túró. Páratlan tejtermékünket csak a Kárpát-medencében állítják elő, éppen ezért a belőle készített ételek is egyedülállóak. Itt a lehetőség, hogy ezekkel az izgalmas fogásokkal nyerj! (x)

Hirdetés

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.