Zöldfűszer

Általában zöld színű, illatos, aromás növények, amelyeket főként frissen használunk fűszerezésre. Tág értelemben ide tartozik a petrezselyem- és zellerzöld, kakukkfű, oregánó, bazsalikom, rozmaring, zsálya, tárkony, turbolya, babérlevél, metélőhagyma stb. Ízesíthetünk vele mártásokat, leveseket, tészta- és húsételeket, sajtokat, köreteket. Érdemes belőlük kis cserépben, vagy a kertben otthon is nevelgetni, mert a friss zöldfűszer illata és íze utánozhatatlan.
Bármikor.
Szárított változatát száraz helyen, jól záródó fűszertartóban.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!
NosaltyHa nem bejgli, zserbó, aprósüti, habcsók vagy mákos guba, akkor tuti valamilyen mézes sütemény az, ami mellett sokan leteszik a voksukat karácsonykor. Mi már soroljuk is, mikben gondolkozzatok idén:
NosaltyMennyei ízházasság köttetik minden mustáros húsétel készítése során: ahogy a pikáns mártás rákaramellizálódik a csirkék, sertések, marhák felszínére, az tényleg utánozhatatlan.
NosaltyA vízkő a fürdőszobák réme...a penész mellett. Ha eleged van belőle, hogy minden csillogni hivatott felületen vízkőfoltok éktelenkednek, ezt az otthon tippet nézd!
Kiderült, melyik a vezetőség szerint a legforgalmasabb karácsonyi idősáv a Lidlben.
Nincs olyan családi esemény, melyről hiányozhat a rántott hús, így természetesen karácsonykor is ott a helye az asztalon.