r
Nosalty Logó

Májburger

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Májburger
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 3421 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Összesen 128 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    38.6 g

Zsír

  • Összesen
    23.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1537.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    483 mg
  • Nátrium
    640 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    244.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1572 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    370 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1433 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1162 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 570 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    231.5 g

Zsír

  • Összesen
    141.6 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    1485 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9224.3 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    452 mg
  • Kálcium
    1484 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    2898 mg
  • Nátrium
    3840 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    291.2 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1465.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9435 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    65 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    240 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2218 micro
  • Kolin:
    1238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8599 micro
  • α-karotin
    129 micro
  • β-karotin
    1613 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    6974 micro
  • Lut-zea
    992 micro
Összesen 3421 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    331 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    269 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Elkészítés

Máj

  1. A megtisztított májat legalább egy órára beáztatjuk fokhagymás tejbe, de minél tovább áll benne, annál jobb.
  2. A fűszereket összekeverjük a liszttel, megforgatjuk benne a májat, és kevés olajon megsütjük. Ha elkészültek, melegen tartjuk őket.

Kapormártás

  1. A kaporszószhoz az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd rántást készítünk az olajon a lisztből. Amikor kész, beletesszük a kapor felét.
  2. Felöntjük tejszínnel, botmixerrel pépesítjük, majd tűzről levéve beleaprítjuk a kapor másik felét.

Húspogácsa

  1. A húspogácsához apróra vágjuk a hagymát, és összegyúrjuk a hozzávalókat, és grill-lapon vagy serpenyőben kisütjük a bacon-ok mellett.
  2. A megmaradt zsiradékon melegítjük a félbevágott zsemléket.

Hamburger

  1. A zöldségeket feldaraboljuk. Összeállítjuk a hamburgert: zsemle, ketchup, mustár, húspogácsa, zöldségek, bacon, laposra vágott máj, kaporszósz, zsemle teteje
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2135
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Hamburger egy kis csavarral.

Hozzászólások

Hozzávalók

Máj

Kapormártás

Húspogácsa

Hamburger

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?