Egy igazi megnyugtató, kényeztető fogás ez a buján fűszeres raguval rétegezett tésztaétel. Jó étvágyat hozzá!
Egy igazi megnyugtató, kényeztető fogás ez a buján fűszeres raguval rétegezett tésztaétel. Jó étvágyat hozzá!
Egy nagy adag salátával (pl. mentás paradicsomsalátával) igazán bőséges fogás.
Tészta
Ragu
Mártás
Összeállítás
*hirdetés/ajánlat
Tészta
Ragu
Mártás
Összeállítás
Hozzászólások (31)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. október 6-án kiemeltük cikkünkben: Ezekért a csúcsszuper, akciós termékekért érdemes a Lidlbe, Tescóba, Auchanba kocsikázni a hétvégén
Üdvözlettel, NoSalty
Szia!
Eddig még nem csináltam ilyet,és csak most bátorkodom kipróbálni,mekkora tepsit használjak?
És hány réteget érdemes csinálni a tésztából?
Előre is köszi
Nagyon nagy hülyeség ha én ma este ezt összeállítom ,de csak holnap délben sütöm meg?????
kedves Zizmax!
egyáltalán nem hülyeségre utal, inkább alapos előrelátásra ;-) csak nyugodtan, de mielőtt a hűtőbe tennéd (gondolom holnap délig oda tervezted tenni), azért várd meg, hogy a besamel kihűljön.
üdv,
toma
Persze a hűtőbe tettem. :-) Nagyon fincsi lett!!Köszi a receptet!
nagyon örülök!
üdv,
toma
nagyon örülök!
üdv,
toma
finom, lett bár sztem a tésztája kicsit vastagra sikeredett 4-5mm, de nagyon finom
gratulálok! legközelebb a tészta is vékonyabb lesz majd ;-)
üdv,
toma
a tésztát mennyi ideig kell főzni?
kedves Manolya!
pár perc alatt kész az egész! akkor jó, amikor a tészta feljön a víz tetejére.
egyébként az sem baj, ha néhol nyers marad, majd a tepsiben készre sül-fő ;-)
majd számolj be az eredményről ;-)
üdv,
toma
a tésztát mennyi ideig kell főzni?
EZ NAGYON FINOM MINDENKINEK AJÁNLOM KÖSZÖNJÜK SZÉPEN
kedves Ecus!
köszönöm a dícsérő szavakat!
üdv,
toma
Sose ettem vagy csináltam eddig Lasagne-t, viszont ez nagyon jó füszerezésnek ígérkezett, a párommal megcsináltuk ( a lapokat vettem, nyersen és úgy tettem a tepsibe, nem gyúrtam) és valami isteni finom kaja! sose gondoltam volna, és igy fel is került a repertoárba, köszönet érte! :) én a chilit és a fahéjat kihagytam és zellerszárat tettem a raguba, jó apróra vágva. nekünk igy jött be.
kedves Kiskifli!
nagyon örülök, hogy újabb taggal bővülhetett a repertoárotok!
a zellerszár is tuti! ki-ki az ízlése és az élestára szerint ;-)
további jó sütés-főzést!
üdv,
toma
Finom lehet a ragu, több fűszert használsz mint én , recepted alapján fogom elkészíteni.holnap a lasagnet. .A besamellbe nálam is sajt kerül, így megspórolom a rétegenkénti sajt szórást.Tudom ez itt nem a reklám helye , , de én kész ,"itthon" gyártott lapokat használok mindig, ezért a ragut lágyabbra , kicsit lédúsabbra főzőm.
kedves Gyermely2009!
jó főzőcskézést kívánok Neked!
üdv,
toma
Kedves Zederta!
Elkészítettem csodafinom volt a férjem és a fiam imádták! El fogom készíteni máskor is!
Köszönöm szépen! További jó főzőcskézést!
Üdv: Maxcot
kedves Maxcot!
nagyon örülök a sikernek!
üdv,
toma
Szia!
Ma megcsináltam ezt a receptet! Nagyon fincsi lett, azt hiszem ez máskor is rákerül az étlapra! :)
Annyi különbséggel csináltam, hogy csak sima lisztből gyúrtam tésztát!
Köszi a receptet!
kedves Dömi!
örülök, hogy ízlett a receptem. azt hiszem én is újfent elkészítem ;-)
üdv,
toma
Szeretném megkérdezni, hogy ha bolti tésztából csinálom, akkor növelni kell a mártás adagját, hogy megpuhuljon a tészta?
kedves Érdeklődő!
sajnos nem tudom Neked megmondani, mert én mindig saját magam gyúrom a tésztát.
átadom a válaszadás lehetőségét a többieknek ;-)
üdv,
toma
jó ez az oldal...xĐ
köszi Noémi!
Megcsináltam. Nagyon nagy sikere volt. A dobozost elfelejtjük.
Köszi
kedves Erika!
örülök, hogy nagy sikert aratott a recept. olcsóbb, finomabb, mint a dobozos, ráadásul tudod, hogy mi van benne...
üdv,
toma
A ragu igazán izletes, különlegessé teszi a répa és a zeller hozzáadása, én is már egy ideje így készítem. Az összeállítás 3. pontját viszont nem teljesen értem, hogy gondolod, hogy a tésztát merőlegesen helyezed az alapként lerakottakhoz képest, talán a raguval támasztod meg?
szia Kedves Látogató! nem függőleges irányban értettem a merőlegest, hanem a tészta rétegek egymáshoz képesti helyzetére. én hosszú tésztacsíkokat szoktam csinálni, és az első réteget a tepsi hosszanti oldalával párhuzamosan teszem le. ezután jön a ragu és a besamel mártás. a következő tésztaréteget pedig a tepsi rövidebbik oldalával párhuzamosan teszem rá - így felülnézetben egymásra merőlegesek a tésztacsíkok. jó főzőcskézést! xxx toma