Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos leves Glaser konyhájából

Kolbászos leves Glaser konyhájából
Kolbászos leves Glaser konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, gyors és laktató leves.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát megpucoljuk, szeletekre vágjuk. A kolbászt karikára vágjuk.
  2. A szalonnát egy fazékban megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a sárgarépát, fehérrépát és a zellert, további 2-3 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, a kolbászt, csombort, zsályát és az áttört fokhagymát, és további 2 percig dinszteljük. Megszórjuk a paprikával, elkeverjük, és felöntjük a levessel.
  3. A leveshez adjuk a babérlevelet. Sóval, borssal ízesítjük. Felfőzzük, kb. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tésztát, és kb. 10-15 perc alatt megfőzzük.
  4. A tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, hozzákeverünk, 2-3 merőkanálnyit a fövő levesből, majd a leveshez öntjük, felfőzzük, és kb. 5 percig főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 089
elküldve: 1
receptkönyvben: 100
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös kolbászos leves, kolbászleves tejfölösen, zöldséges kolbászos leves tejfölösen

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

522
füstölt szalonna 40 g
kolbász 125 g
gomba 125 g
vöröshagyma 0.5 közepes db
sárgarépa 75 g
fehérrépa 1 kis db
zeller 50 g
fokhagyma 1 gerezd
fűszerpaprika 0.5 tk
zsálya 0.5 tk
borsikafű 0.5 tk
alaplé 1 l
babérlevél 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tészta 50 g
tojássárgája 1 db
tejföl 150 g