Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros póréhagymaleves

Fehérboros póréhagymaleves
Fehérboros póréhagymaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már rég főztem póréhagymalevest, megkívántam. Remélem Ti sem bánjátok. A pirított sajtos toasttal különösen finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat karikára, a krumplit kockára vágjuk, a fokhagymát aprítjuk.
  2. Egy lábasban a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a krumplit, fűszerezzük, felöntjük vízzel. Amikor a zöldségek már megpuhultak, hozzá vágjuk a snidlinget és a petrezselymet, s ráöntjük a bort.
  3. Közben a toastra szórunk reszelt sajtot, megpirítjuk, átlósan félbevágjuk.
  4. Tálaláskor szedünk a levesből, s teszünk rá a sajtos toastból.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 803
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fehérboros póréhagymaleves sajtos pirítóssal, hagymaleves pirítóssal, hagymaleves sajtos toasttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

271
póréhagyma 1 db
újhagyma 2 db
fokhagyma 3 gerezd
snidling 0.5 csokor
burgonya 2 db
chili 1 db
vaj 3 ek
petrezselyem 0.5 csokor
leveskocka 1 db
leveskocka 1 db
babérlevél 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
tárkony 1 kk
kakukkfű 1 kk
szerecsendió 2 csipet
fehérbor 1 dl
víz 5 dl
füstölt sajt 5 dkg
toast kenyér 4 szelet