Füstölt sajt

Füstölt sajt

Leírás

A sajtot a szikkasztás után a füstölőben füstölésnek vetik alá. A füstölés egy napig is eltarthat, a sajtot hidegen, azaz 12-24 °C fokon keményfával füstölik. A sajt színe világos barna lesz, íze egyénien karakteresebbé válik és alkalmas lesz olyan ételek készítésére, amelyek enyhén füstölt, fűszeres ízt igényelnek. Kezdetben a füstölés az eltarthatóságot szolgálta és nem a sajtok különleges aromáját

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Füstölt sajt

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

füstölt sajt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek