Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-mustáros hagymaleves

Tejszínes-mustáros hagymaleves
Tejszínes-mustáros hagymaleves
50 perc / előkészület: 35 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom. Ha van friss majorannánk, azt a sajttal és a tejszínnel együtt keverjük a leveshez.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, vékony gyűrűkre vágjuk.
  2. Az olajat egy edényben felforrósítjuk, rászórjuk a hagymát, kb. 15-20 perc alatt aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, elkavarjuk, felöntjük a borral és a levessel. Hozzáadjuk a majoránnát, felfőzzük, kb. 15 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a tejszínt és 75 g sajtot. Sóval, borssal, mustárral ízesítjük. A maradék sajttal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 419
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

fehérboros-tejszínes hagymaleves, sajtos hagymaleves mustárral

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

281
vöröshagyma 500 g
napraforgó olaj 1.5 ek
finomliszt 1 evőkanál
fehérbor 125 ml
zöldség alaplé 750 ml
majoranna 1 ek
főzőtejszín 125 g
sajt 125 g
dijoni mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint