Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyaleves kolbászchipsszel

Burgonyaleves kolbászchipsszel
Burgonyaleves kolbászchipsszel
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Izgalmas krumplileves kolbászchipsszel megbolondítva.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsíron megpirítjuk a vékony kolbászkarikákat, majd kiszedjük és félretesszük.
  2. Ezután a visszamaradt zsírba tesszük a megtisztított és feldarabolt burgonyát, sárga- és fehérrépát, majd néhány perc alatt átpirítjuk őket.
  3. Hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük és felöntjük vízzel. Sózzuk, beletesszük a babérleveleket, az egész vöröshagymát és paprikát, az összekötözött petrezselymet, majd addig főzzük, amíg a zöldségeket meg nem puhulnak.
  4. Ha kész, kivesszük a petrezselymet és paprikát, valamint a hagymát.
  5. A tejfölt elkeverjük a liszttel, majd hozzákanalazunk egy keveset a forró levesből, simára kavarjuk, és behabarjuk a tejföllel a levest. Addig főzzük, amíg kissé be nem sűrűsüdik és a kolbászchipsszekkel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 694
elküldve: 1
receptkönyvben: 94
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves, kolbászleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

395
sertészsír 1 ek
kolbász 15 dkg
burgonya 30 dkg
fehérrépa 1 db
sárgarépa 1 db
fűszerpaprika 1 tk
0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
petrezselyem 1 csokor
zöldpaprika 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
tejföl 175 g
finomliszt 2 ek
víz 10 dl