Heti Menü – Spenót, sóska, borsó, azaz a nyár legzöldebb receptjei

A héten minden napot megtöltünk valami szuperzöld, zsenge, nyári zöldségalapanyaggal: lesz itt sóskás, spenótos, cukkinis, borsós és ubis fogás is, levestől a főételig. A desszertek pedig a meggy, barack, túró, citrom, matcha, mandula és joghurt között keringenek, csak győzzétek étvággyal!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...