Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milyen a jó szendvics?

Nap mint nap szendvicsezünk - de plusz 5-10 perc ráfordítással igazi ínyenc élménnyé változtathatjuk a hűtő tartalmának kenyérre pakolását. Itt vannak a mi kedvenceink!

A szendvics lustaságból született: a legenda szerint egy egy 18. századi angol gróf készíttette a modern kor első szendvicsét – olyan ételt kívánt, amit a kártyaasztalnál is el tudott fogyasztani. Valójában már az ókorban is tekertek különböző zöldségeket, szárított halakat és húsokat különböző laposkenyerekbe. A szendvics azóta is igazi kedvenc, legyen szó egy klasszikus házi kolbászos-paprikás verzióról, a retróról, amit Piros Arannyal pöttyöznek, egy óriási amerikai változatról, vagy egy gourmet füstölt lazacosról. Hoztunk nektek 23 különböző példát, hogy kedvetekre válogassatok – akinek erre nem jön meg a szendvicsezhetnékje, az soha nem volt a műfaj rajongója!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!