Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos hagymás szendvics

Kolbászos hagymás szendvics
Kolbászos hagymás szendvics
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám gyermekkorának meghatározó étele. A nagymamám gyakran készítette, mostanában én is "rákaptam". Isteni íze van.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Teával, kakaóval kitűnő!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét keresztbe kettévágjuk, mindkét oldalát megvajazzuk. Természetesen kenyérből is készíthetjük a szendvicsünket.
  2. Rátesszük a vékonyra vágott kolbászt, az ízlés szerint felszelt hagymát, főtt tojás darabokat, savanyú uborkát, reszelt sajtot.
  3. Előmelegített sütőben addig sütjük, ameddig rá nem olvad a sajt. Ez kb. 10 percet vesz igénybe, aztán fogyasztható is. Nagyon finom és kiadós reggeli.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 825
elküldve: 3
receptkönyvben: 115
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Husi

Mióta szakács: 2013.08.23.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Retro szendvics, melegszendvics, felvágottal és uborkával rakott melegszendvics, tojásos melegszendvics

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1031
zsemle 8 db
vaj 5 dkg
kolbász 30 dkg
főtt tojás 3 db
sajt 25 dkg
lila hagyma 1 közepes db
csemegeuborka 15 dkg