Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eggs florentine

Eggs florentine
Eggs florentine
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Benedict kollekció egy újabb darabja a Patisserie Valerie kávézó étlapjáról. 

hozzávalók / 2 adag

Kalácshoz

Holland szószhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot kevés olajjal rövid ideig pároljuk.
  2. Elkészítjük a holland szószt és a buggyantott tojást az itt leírt módon.
  3. A kalácsokat enyhén megpirítjuk, majd kettőt egymással szemben lefektetünk, és a spenót felét rátesszük. 1-1 kalácsra helyezünk 1-1 buggyantott tojást, és leöntjük holland szósszal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 526
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

spenótos kalács, benedek tojás másként, hollandi mártásos pirított kalács buggyantott tojással és spenóttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Tue, 2013-08-20 19:55

Kedves Norci!

Fantasztikus a Benedict-kollekciod! Nagyon-nagyon szeretem ezt a stilust (is), köszönet a receptert, ezt is eltettem a receptkönyvembe:)

Tovabbi recepteket varva Töled üdvözöleteim Feled!
Marti

1409
kalács 12 dkg
spenót 30 dkg
tojás 4 db
tojássárgája 4 db
margarin 25 dkg
citromlé 1 ek
víz 1 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint