Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt lazacos szendvics citrommal

Füstölt lazacos szendvics citrommal
Füstölt lazacos szendvics citrommal
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Praktika magazin májusi számában megjelenő receptek arra buzdítottak, hogy menjünk ki a szabadba enni.

E mellé az ötlet mellé olyan hidegen is ízletes fogásokat ajánlottak, melyek könnyen szállíthatóak, egyszerűen elkészíthetőek, ám annál sokkal finomabbak.

hozzávalók / 4 adag

  • 2 friss, ropogós héjú bagett
  • kb. 70 g puha vaj
  • fél citrom leve
  • 200 g vékonyra szeletelt, füstölt lazac
  • 2-3 paradicsom
  • 1 fej római saláta

ajánlat

Egy pohár finom fehérbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A puha vajat keverjük habosra a citromlével.
  2. A bagetteket középen vágjuk kettőbe, majd mind a négy darabot hosszában is vágjuk kétfelé. Kenjük meg mindegyik bagettszeletet a citromos vajjal.
  3. Fektessünk 4 bagettszeletre füstölt lazacot, paradicsomkarikát és salátaleveleket több rétegben, majd fedjük be a maradék 4 bagettszelettel.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 13 452
elküldve: 2
receptkönyvben: 205
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
81 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

lazacos szendvics, citromos-lazacos szendvics, lazacos szendvics citromos vajjal

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!