Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés szendvics

Csirkés szendvics
Csirkés szendvics
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (18)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Angliában dolgoztam úgy 8 hónapig egy teaházban. Ott voltak ilyen szendvicsek. Nekem mind közül a csirkés volt a kedvencem, ezért ezt gyakran eszem itthon is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Friss jégsalátával az igazi.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Olajban mindkét oldalát megsütjük annyira, hogy átsüljön, és szép színt kapjon.
  3. Megvárjuk, míg kihűl a husi, majd felkockázzuk (olyan körömnagyságúra).
  4. Ezután belerakjuk egy edénybe, majd teszünk rá majonézt, és jól összekeverjük (ne kérdezzétek mennyi majonézt, ízlés szerint :) )
  5. Berakjuk a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek (de van, hogy kapásból tálalom, mert nem bírok várni).
  6. Szendvicskenyérbe rakjuk, amit 4 részre vágunk, és friss salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 398
elküldve: 1
receptkönyvben: 329
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Szandi

Mióta szakács: 2010.02.24.
13 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés-majonézes háromszög szendvics, szendvics csirkével és majonézzel

Hozzászólások (18)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

macor
macorr / macor Fri, 2011-10-07 12:58

Szia Szandi!

Kipróbáltam a receptedet, nagyon finom lett! Annyiban viszont eltértem, hogy miután átsült a csirkemell egy kis mézet adtam hozzá, átforgattam és olyan szép aranybarna színe lett, az ízéről nem is beszélve. Valamint a majonézhez adtam egy- két kanál tejfölt is és szerecsendiót!
A család pillanatok alatt befalta!
Szóval, köszönjük a receptet, sokszor fogok még ilyen szendvicset készíteni!!:-)

tszandi
Szandi / tszandi Thu, 2011-10-20 07:18

örülök neki hogy tetszett, és kösz a tippeket :) Ezeket olvasva beugrott még olyan hogy vajon milyen lehet ha még egy kevés mustár esetleg icinke-picinke chili is kerülne bele.... na meg fokhagyma :)

418
csirkemell filé 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majonéz 4 ek
kenyér 4 szelet
napraforgó olaj 3 ek