31 étel, amit augusztusban el kell készítened

Az év utolsó forró hónapjához érkeztünk, továbbra sincs hiány a szezonális alapanyagokból. Hoztunk ötleteket szabadtéri sütés-főzéshez is!

  1. 1.

    Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával

  2. 2.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  3. 3.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  4. 4.

    Frissítő hideg paradicsomleves

  5. 5.

    Ínyenc nyári előétel

  6. 6.

    Szilvamázas grillezett csirke ciabattában pikáns szósszal

  7. 7.

    Citromos-zöldfűszeres csirkenyársak

  8. 8.

    Roston sült pisztráng aiolival, steakburgonyával

  9. 9.

    Mexikói grillezett kukorica

  10. 10.

    Ketchup házilag Kittitől

  11. 11.

    Naked cake erdei gyümölccsel és mascarponekrémmel

  12. 12.

    Tökéletes áfonyás pite

  13. 13.

    Grillezett töltött gomba

  14. 14.

    30 perces gyümölcsös táskák

  15. 15.

    Sárgabarackos pite

  16. 16.

    Indiai fűszerezésű grillcsirke-szeletek

  17. 17.

    Omlós szűzérmék lecsóágyon, pirított burgonyakarikákkal

  18. 18.

    Áfonyás-fehércsokis muffin

  19. 19.

    Szedertorta

  20. 20.

    Grillezett pisztráng

  21. 21.

    Áfonyás sajttorta a konyha világától

  22. 22.

    Kétsajtos töltött padlizsán

  23. 23.

    Három alapanyagos joghurtos barackfagyi

  24. 24.

    Alkoholmentes Bloody Mary

  25. 25.

    Áfonyás keksz levendulával

  26. 26.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  27. 27.

    Dinnyepizza

  28. 28.

    Mediterrán húsgombóc paprikás tésztaágyon

  29. 29.

    Tex-mex tésztasaláta

  30. 30.

    Sárgabarackos, sütőben sült palacsinta vaníliafagyival

  31. 31.

    Áfonyás-görög joghurtos házi jégkrém

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?