Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával

Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával
Grillezett mediterrán húsgolyók fokhagymás-rozmaringos burgonyával
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A köret és a hús együtt sül a grillen, mennyei!

hozzávalók / 4 adag

A húsgolyókhoz

A burgonyához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyárshoz használt fapálcikákat meleg vízbe áztatjuk.
  2. A burgonyákat lobogó, sós vízben 10-15 perc alatt félpuhára főzzük, majd leöblítjük, és megvárjuk, míg lehűl.
  3. A burgonya fázis többi alapanyagát egy tálba öntjük, és jól elkeverjük. A lehűlt burgonyákat cikkekre vágjuk, és óvatosan beleforgatjuk/megkenjük a fokhagymás-olajos keverékkel.
  4. A húsgolyókhoz az alapanyagokat egy tálba öntjük, jól elkeverjük/összedolgozzuk, majd 3-5 cm-es golyókat gyúrunk, és felhúzzuk őket a pálcikákra.
  5. A húsokat és a burgonyát is a grillre tesszük, és 10-15 perc alatt körbesütjük őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 632
elküldve: 0
receptkönyvben: 95
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rozmaring húsgolyó

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

616
darált marhahús 500 g
zsemlemorzsa 50 g
tojás 1 db
rozmaring 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 1 csokor
burgonya 1 kg
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0.5 csokor