22+1 csigavariáció édesen és sósan

A kakaós csiga igazi hungarikum, csak imádni lehet. De mi van a többi ízzel? Sós legyen, vagy édes? Válogass közülük is kedvedre!

  1. 1.

    Karamellás csiga

  2. 2.

    Mogyoróvajas csigák

  3. 3.

    Balesetes kardamomos csiga

  4. 4.

    Vajas csiga

  5. 5.

    Sütőtökös fahéjas csiga

  6. 6.

    Sajtos-tejfölös csiga Iluskától

  7. 7.

    Törökmogyorós csiga

  8. 8.

    Pudingos csiga

  9. 9.

    Szilvás-grízes kelt csiga

  10. 10.

    Nacho csiga

  11. 11.

    Svéd sáfrányos csiga vaníliakrémmel

  12. 12.

    Vaníliás kókuszos csiga banánnal

  13. 13.

    Káposztás csiga

  14. 14.

    Brioche suisse

  15. 15.

    Mandulás-levendulás csiga tang zhonggal

  16. 16.

    Mákos bejglicsiga

  17. 17.

    Fűszeres sonkás csiga

  18. 18.

    Kakaós csiga fahéjjal vagy csilivel

  19. 19.

    Kanelbullar - svéd fahéjas csiga

  20. 20.

    Juhtúrós-bazsalikomos csiga

  21. 21.

    Kolbászos csiga

  22. 22.

    Zöldséges leveles csigák

  23. 23.

    Kakaóscsiga-muffin

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.