Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós tarhonyás hús sajttal sütve

Zöldborsós tarhonyás hús sajttal sütve
Zöldborsós tarhonyás hús sajttal sütve
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk.
  2. Olajon megdinszteljük a hagymát, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük, majd felengedjük vízzel és puhára főzzük.
  3. A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felengedjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, és fedő alatt puhára főzzük.
  4. Ezután összekeverjük a tarhonyát a hússal, és a sós vízben megfőzött zöldborsóval, majd előmelegített sütőben sütjük.
  5. Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 177
elküldve: 3
receptkönyvben: 85
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pozsonyi rizottó, tarhonyás hús sütőben sütve, sajtos tarhonyás hús, zöldborsós tarhonyás hús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

551
sertéshús 50 dkg
tarhonya 25 dkg
zöldborsó 10 dkg
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
sajt 10 g
petrezselyem 0 ízlés szerint