r
Nosalty Logó

Zöldborsós tarhonya

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Angie-30
Zöldborsós tarhonya
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A tarhonyához

A rétegezéshez

Összesen 291 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A tarhonyához

A rétegezéshez

Összesen 1460 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A tarhonyához

A rétegezéshez

Összesen 73 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    990.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    196 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    324 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2382 micro
Összesen 291 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4953.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    224 mg
  • Foszfor
    980 mg
  • Nátrium
    3338 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    200.2 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1620.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    403 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    191 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    429 micro
  • Kolin:
    579 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    95 micro
  • β-karotin
    2022 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11910 micro
Összesen 1460 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    250.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    602 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

A tarhonyához

A rétegezéshez

Elkészítés

A tarhonyához

  1. A tojáshoz annyi lisztet keverünk, hogy reszelhető tésztát kapjunk.
  2. Olajon addig pirítjuk, míg színt kezd kapni.
  3. A hagymát vékony lapokra vágjuk, és aranybarnára pirítjuk.
  4. A leveskockára ráöntjük a vizet, és felforraljuk.
  5. A tarhonyához keverjük a hagymát, a borsót, és olajjal kikent tepsibe öntjük, majd ráöntjük a levest.
  6. 200 fokon kb 45 percet sütjük, majd letakarjuk pár percre, és megszórjuk borssal.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 6896
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egyszerű és finom, egy ötlet volt ebédre.

Hozzávalók

A tarhonyához

A rétegezéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek