Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tyúkhúsleves gazdagon

Tyúkhúsleves gazdagon
Tyúkhúsleves gazdagon
300 perc / előkészület: 60 perc főzés: 240 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesanyámtól tanultam, és én még megvariáltam.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Előétel Ünnepnapokon éltalában.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a zöldségeket, a hagymát csak a csumájától. Majd a répákat hosszú csíkokra vágjuk.
  2. A húsokat megmossuk, és 4 l-es fazékba tesszük a zöldségekkel főni. Felöntjük vízzel, hogy ellepje.
  3. A marhakockát és a fűszereket beleszórjuk.
  4. 4 órát főzzük, míg puha nem lesz a hús fedő alatt.
  5. Utána leszűrjük.
  6. Végül kifőzzük a cérnametéltet egy kis sós vízben.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1000 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 797
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

tucsok47

Mióta szakács: 2013.03.06.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 10 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vasárnapi tyúkhúsleves, tyúkhúsleves répával és zellerel, húsleves tyúkból

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

388
pulykanyak 1 db
kacsacomb 1 db
tyúk 80 dkg
sárgarépa 50 dkg
fehérrépa 50 dkg
zeller 0.5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
leveskocka 1 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
kurkuma 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
víz 3 l
cérnametélt 250 g