Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A Magyarországon őshonos parlagi tyúk tenyésztett változata. Egy átlagos tyúk testsúlya 2kg körül mozog. Húsa szálkásabb, keményebb, mint a csirkéé, ám zsírtartalma jóval magasabb, ezért kiválóan alkalmas hosszabb főzési idejű ételek készítésére, így pl. ízletes leves vagy pörkölt főzhető belőle. Magyarországon a tyúkhúsleves a legklasszikusabb éteknek számít, egyszerre mindennapi és ünnepi fogás.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Tyúk alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!