r
Nosalty Logó

Tejfölös-mustáros raguleves

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tejfölös-mustáros raguleves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 523 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2087 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 58 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    872.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    785.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    428 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1248 micro
  • β-karotin
    3757 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1967 micro
Összesen 523 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    134 g

Zsír

  • Összesen
    114.9 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3490.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    357 mg
  • Foszfor
    1763 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    3140.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1713 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    833 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    437 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    4993 micro
  • β-karotin
    15028 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    7867 micro
Összesen 2087 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    137 micro
  • β-karotin
    412 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 58 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és fehéredésig pirítjuk.
  3. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, felkarikázott répákat.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  5. Tejfölt kikeverjük a mustárral és a liszttel, majd besűrűsítjük vele a levest.
  6. Tetejét felaprított petrezselyemmel megszórjuk.
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 9835
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös-mustáros raguleves
Salamon Csilla 1202 recept

Akár csirkehússal is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek