Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-mustáros raguleves

Tejfölös-mustáros raguleves
Tejfölös-mustáros raguleves
90 perc / előkészület: 20 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár csirkehússal is elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott húst, és fehéredésig pirítjuk.
  3. Beletesszük a megpucolt és felkockázott burgonyát, felkarikázott répákat.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  5. Tejfölt kikeverjük a mustárral és a liszttel, majd besűrűsítjük vele a levest.
  6. Tetejét felaprított petrezselyemmel megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 226
elküldve: 5
receptkönyvben: 85
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
diéta: tojásmentes
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

raguleves mustárral, sertésraguleves

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b.suzy
b.suzy Sun, 2016-02-07 11:05

Ma elkészítettem. Kicsit ódzkodtam a mustártól levesben, de nem bántam meg nagyon fincsi. Kislányomnak is nagyon ízlett

521
sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
zöldborsó 20 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
burgonya 30 dkg
tejföl 2 dl
mustár 1 ek
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
víz 2 l
petrezselyem 1 csokor