Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-paradicsomos üvegtészta

Spenótos-paradicsomos üvegtészta
Spenótos-paradicsomos üvegtészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem az üvegtésztát és a spenótot. Gondoltam, miért ne kombináljam ezt a két alapanyagot? Ezt kreáltam, nagyon finom lett, próbáljátok ki Ti is! :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon pároljuk a felkarikázott újhagymát, majd amikor egy kicsit megfonnyad, hozzáadjuk a spenótot.
  2. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és bazsalikommal.
  3. Amikor a spenót is megpuhul, hozzáadunk egy kis paradicsompürét (pici liszttel és cukorral elkeverve).
  4. A végén pedig, amikor besűrűsödik, lime kifacsart levét és félbevágott koktélparadicsomot keverünk bele, azzal már nem főzzük együtt, a szósz forróságától hagyjuk összeesni egy kicsit.
  5. Közben elkészítjük az üvegtésztát (a zacskón lévő utasítás szerint), végül összekeverjük a szósszal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 602
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos üvegtészta paradicsomosan, paradicsomos-spenótos üvegtészta, üvegtészta spenóttal és paradicsommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

753
napraforgó olaj 2 ek
újhagyma 3 db
spenót 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
passzírozott paradicsom 3 dl
finomliszt 2 evőkanál
cukor 1 ek
lime 1 közepes db
üvegtészta 50 dkg
koktélparadicsom 20 dkg