Fokhagymapor

A fokhagyma kiszárításával és őrlésével készülő halvány barnás-sárga por, amely felhasználáskor 8-10 szeres fokhagyma mennyiségnek felel meg. A fokhagymapor számos pozitív élettani tulajdonságát megőrzi a növénynek. Levesek, főzelékek, sültek, saláták, mártások, kolbászfélék, vadhúsok fűszerezésére használható. A boltban is beszerezhetjük, de házilag is elkészíthető.
Bármikor.
Száraz helyen.
Sonkás-hagymás, nagyon sajtos vagy gombás tésztára vágysz? Esetleg a spenót nálad a nyerő. Akkor ezekkel a rakott változatokkal nem tudsz majd betelni!
NosaltyVan, amikor nem úgy indul a hét, ahogy elterveztük. Ilyenkor jön jól egy nagy tányér puha, meleg, és minden finomsággal megkent palacsinta!
NosaltyNem sok jobb dolog van, mint saját, házi készítésű kiflivel kezdeni egy hétvégi reggelt. Rákenni a kedvenc lekvárod, sok-sok vajat, vagy csak magában harapni. Nem kevés receptet mutatunk!
NosaltyVannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
A jó reklámok szlogenjeit örökre megjegyezzük, sőt, néha még fel is használjuk őket. Ronda és finom, a legkisebb is számít... Te hány szlogent ismersz fel?
Itt az ideje túllépni a rántott halon, és kipróbálni pár izgalmas halfogást, ami a karácsonyi asztalon is nagyon jól mutat. És még egészséges és könnyed is!