Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Sűrűre főzött, majd átpasszírozott (natúr vagy némi sóval ízesített) paradicsompüré, melyet vehetünk boltban, de házilag is eltehetjük télire. Sok finomság alapja: nincs nélküle paradicsomleves, töltött paprika, de ezzel készülnek a különféle paradicsomos tésztaszószok, pizzaszósz stb.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontatlanul hűvös helyen (pl. kamrapolcon), felbontás után tartsuk hűtőben és pár napon belül használjuk fel.

Passzírozott paradicsom alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!