Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo magvas kenyér glutén- és tejmentes

Paleo magvas kenyér glutén- és tejmentes
Paleo magvas kenyér glutén- és tejmentes
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az itthon lévő maglisztekből szerettem volna valami kenyérfélét alkotni, amit reggelire, vacsorára, vagy csak úgy napközbeni szendvicshez használhatok.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat habosra verjük, és hozzáadjuk a többi nedves hozzávalót.
  2. A száraz hozzávalókat is összekeverjük, majd a nedves részhez adagoljuk.
  3. Sütőpapírral bélelt, kizsírozott kenyérformában 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 24 092
elküldve: 23
receptkönyvben: 319
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Timce

Mióta szakács: 2010.10.24.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sokmagvas kenyér, extra magos kenyér, gluténmentes kenyér

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

717
szezámliszt 150 g
tökmagliszt 150 g
napraforgómag 100 g
szezámmag 50 g
lenmagpehely 50 g
víz 2 dl
kókuszolaj 0.5 dl
tojás 2 db
1 kávéskanál
őrölt fűszerkömény 0.5 ek
fűszerpaprika 2 kk
szódabikarbóna 1 kk
sertészsír 0.5 ek