Lenmagpehely

Lenmagpehely

Leírás

A lenmag gazdag növényi omega-3 zsírsavakban, fehérjékben, folsavban, magnéziumban, kalciumban, magas élelmi rost tartalmú. A mag pelyhesített formában is beszerezhető, felhasználása az egész maghoz hasonló - keverhetjük müzlikeverékünkbe, kenyér-, péksütemény-, pogácsa tésztánkba.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, zárt edényben.

22 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek