Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meleg babsaláta

Meleg babsaláta
Meleg babsaláta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a saláta megfelel önálló étkezésnek, de köretként is használhatjuk. Finom melegen, de ha kihűlt, ugyanolyan ízletes. Pillanatok alatt elkészül.

hozzávalók / 4 adag

  • 400 g egész zöld hüvelyű bab
  • 415 g-os angol sült babkonzerv
  • 2 nagy gerezd fokhagyma
  • 3 ek olívaolaj
  • 2 ág rozmaring
  • 4 ág kakukkfű
  • 5-6 koktélparadicsom
  • bors
  • 2 ek édes chiliszósz
  • 1 ek balzsamecet
  • 1 kk szódabikarbóna
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöld hüvelyű babot 4 perc alatt megfőzzük sós, szódabikarbónás vízben, majd azonnal hideg vízben leöblítjük.
  2. Az olívaolajon megpirítjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, hozzáadjuk a zöldbabot, átforgatjuk az olajon, és már tehetjük hozzá a babkonzervet levével együtt.
  3. Ráöntjük az összes többi fűszert, összeforraljuk, és már el is készült, tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 387
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldbabsaláta, paradicsomos babsaláta, zöldségsaláta melegen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!