Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán saláta bruschetta-val

Mediterrán saláta bruschetta-val
Mediterrán saláta bruschetta-val
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors laktató.  Salátának, előételnek kiváló, de főételként is fogyasztható meleg nyári napokon.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot nyolcadoljuk, a lilahagymát, paprikát karikára vágjuk, a petrezselymet, fokhagymát aprítjuk, a gombát szeleteljük.
  2. Egy tányérba tesszük a salátát, rá a többi hozzávalót, fűszerezzük, facsarunk rá citromot, locsolunk rá ecetet, bazsalikomos ecetet, s olívaolajat, összekeverjük, díszítésként teszünk rá egy chili paprikát.
  3. A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, locsolunk rá olívaolajat, ezzel tálaljuk, vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 824
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas

egyéb elnevezések

vegyes saláta pirítóssal, saláta mix, mediterrán saláta pirított kenyérrel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

625
salátalevél 15 dkg
mozzarella 5 dkg
paradicsom 1 nagy db
hegyes erős paprika 0.5 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
újhagyma 1 db
csiperkegomba 1 nagy db
lila hagyma 1 kis db
fokhagyma 3 gerezd
chili 1 db
fekete olajbogyó 5 db
zöld olajbogyó 5 db
kapribogyó 1 teáskanál
kapribogyó 1 ek
petrezselyem 3 szál
citrom 0.5 db
ecet 1 ek
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 3 csipet
oregánó 3 csipet
toast kenyér 4 szelet