r
Nosalty Logó

Kolbászhússal-gombával-sajttal töltött paprika

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Kolbászhússal-gombával-sajttal töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Elkészítés

Massza

Összesen 813 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Elkészítés

Massza

Összesen 1623 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Elkészítés

Massza

Összesen 100 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38 g

Zsír

  • Összesen
    47.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1406.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    505 mg
  • Nátrium
    578 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    176 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    113 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    232 micro
  • β-karotin
    1556 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1195 micro
Összesen 813 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.9 g

Zsír

  • Összesen
    94.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    372 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2813.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    309 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    1009 mg
  • Nátrium
    1157 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1117.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    351 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    226 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    464 micro
  • β-karotin
    3111 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    2390 micro
Összesen 1623 kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    192 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    634 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Massza

Elkészítés

Elkészítés

  1. A krumplit előfőzzük.
  2. A paprikákat megtöltjük a masszával, betekerjük 2-2 baconszalonnával, s berakjuk őket egy nagy serpenyőbe.
  3. A krumplikat megpucoljuk. Bevagdossuk, a vágásokba váltakozva pestot és vajat kanalazunk, s megtűzdeljük rozmaringgal. Betesszük a serpenyőbe, melléjük rakjuk a paradicsomokat, sózzuk, borsozzuk, locsolunk az egészre olajat.
  4. A serpenyőt letakarjuk alufóliával, s a 180 C fokra előmelegített sütőbe rakjuk. Hőlégkeverésen 30 percig sütjük, majd a fóliát levéve 15 percig tovább sütjük. Végül átkapcsolunk grill fokozatra, s 200 C fokon még 15 percig grillezzük.

Massza

  1. Miközben fő a krumpli, a paprikákat megskalpoljuk, a leeső részt felaprítjuk, s egy tálba tesszük. Az újhagymát felkarikázzuk, a hegyes paprikát, a chilit, a gombát és a sajtot feldaraboljuk, a fokhagymát, petrezselymet apróra vágjuk, a tálba rakjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, a rizst, a kakukkfüvet, beleütjük a tojást. Fűszerezzük, összekeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 606
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nem a szokásos paradicsomszószos töltött paprika.

Hozzávalók

Elkészítés

Massza

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?