A klasszikus marhagulyás az az étel, amit minden nap meg tudnék enni. Ha csak rágondolok, rögtön megkívánom. Főzni is nagyszerű, mert folyamatosan változik az íze, és izgalmas mindig utána fűszerezni, hogy a végén tökéletes legyen. Fontos a gazdag, hagymás alap és a magas minőségű hazai fűszerpaprika használata. Nem érdemes spórolni semmin. Én ilyen trükkösen készítem, hogy a leve selymes, a hús puha, a zöldségek roppanósak legyenek benne, nézzétek!
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. november 22-én kiemeltük cikkünkben: Mit főzzek ma? Címeres finomságok a hétvége első napjára
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. november 15-én kiemeltük cikkünkben: Így készül a tökéletes GULYÁSLEVES szerintünk – Te másképp készíted?
Üdvözlettel, NoSalty