Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsaleves kókusztejjel és zöldségekkel

Kacsaleves kókusztejjel és zöldségekkel
Kacsaleves kókusztejjel és zöldségekkel
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kacsamellet sütöttem, és egy egész darab megmaradt. Levesre vágytunk, emellett ezek az alapanyagok voltak itthon, így született ez a leves. Igazi maradékmentő lett, mivel a tészta is meg volt kezdve, az újhagyma zöldje csak úgy árválkodott a konyhapulton...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsáról leszedjük a bőrt. Felkockázzuk apró darabokra a hagymával együtt. A hagymát megpirítjuk, majd rádobjuk a kacsát. Felöntjük vízzel (kb. 1,5 literrel).
  2. A felkockázott répát, és fehérrépát is hozzáadjuk a leveshez, megfűszerezzük, a szójaszószt is hozzáadjuk.
  3. Mikor már puha a répa, hozzáadjuk a borsót, a kókusztejet és a tésztát. Kb. 10 percig főzzük, és forrón tálaljuk az újhagyma felkockázott zöldjével.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 684
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

esztersilver

Mióta szakács: 2011.02.27.
68 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: levesek
maradék ételből: maradék húsból
kalória: átlagos
mikor: ebéd
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kacsaleves, maradékmentő leves kacsával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

459
kacsamell 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
újhagyma zöldje 2 közepes db
zöldborsó 20 dkg
sárgarépa 1 közepes db
fehérrépa 1 kis db
kókusztej 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gyömbérpor 0 ízlés szerint
szójaszósz 3 ek
cayenne bors 2 csipet
ázsiai tészta 10 dkg
víz 1.5 l