Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

Teljesen tojásmentes, gyufa vastagságú, búzalisztből készült tészta. Nagy előnye, hogy nem kell főzni, csak leforrázni, és 5-6 perc után leszűrni.

mikor vegyem

Bármikor, mivel száraztészta.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Ázsiai tészta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Tévésámán
        Tévésámán Wed, 2011-10-05 20:26

        Az az igazság egyszer már ettem tipikus ázsiai tésztát de a környékünkön sehol sincs egy bolt ahol ilyen tésztákat lehetne kapni... pedig imádok mindent ami tésztás-zöldséges (netán hús is vvan benne) :(

        fuszeres
        fuszeres Sun, 2011-08-28 17:24

        Az ázsiai tészták ritkán készülnek búzalisztbő. Sokkal gyakoribb a rizslisztből, tápiókalisztből készült tészták.