r
Nosalty Logó

Gulyásleves csirkecombból

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Katicabogaram
Gulyásleves csirkecombból
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 1239 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 30 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    746.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    312 mg
  • Nátrium
    239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    664.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    408 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    1490 micro
  • β-karotin
    3984 micro
  • β-crypt
    49 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    600 micro
Összesen 250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.3 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    385 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3731.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    527 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    333 mg
  • Foszfor
    1558 mg
  • Nátrium
    1193 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    3321 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2039 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    236 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    631 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    322 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    7451 micro
  • β-karotin
    19921 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    2998 micro
Összesen 1239 kcal
  • 3% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 93% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    1.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    92.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    185 micro
  • β-karotin
    494 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 30 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk. A répát felkarikázzuk, a burgonyát felkockázzuk, a többit egészben hagyjuk.
  2. A kockázott hagymát kevés olajon megdinszteljük, és rádobjuk a darabolt zöldségeket (kivéve a burgonyát). Egy rövid ideig együtt pároljuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, a fűszereket ,és felöntjük vízzel.
  3. A megmosott csirkecombokat beletesszük a lábasba, és készre főzzük a levest!
  4. Friss fehér kenyérrel tálaljuk! Jó étvágyat hozzá!
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 9531
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 04.

Ajánló

Friss fehér kenyérrel a legjobb!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Katicabogaram 38 recept

Imádom a gulyáslevest, de a sertéshúst benne már kevésbé. Nekem túl száraz. Marhahúst pedig ritkán veszek, hogy abból készítsem el a levest, ezért a csirkecombnál kötöttem ki. Pulykanyakból is kiváló! Friss kenyérrel az igazi, utána pedig jöhet a lekváros-kakaós palacsinta!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...