Csirke alsócomb

Csirke alsócomb

Leírás

A csirke felsőcombjához ízülettel kapcsolódó lábrésze. Az alsócomb nem csak a csirkepörkölt és csirkehúsleves fontos alapanyaga, hanem bőrrel vagy lebőrözve kitűnően grillezhető is. Az amerikaiak „dobverőnek” nevezik és rántva fogyasztják édes vagy csípős mártással.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

133 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.