Csirke alsócomb

Csirke alsócomb

Leírás

A csirke felsőcombjához ízülettel kapcsolódó lábrésze. Az alsócomb nem csak a csirkepörkölt és csirkehúsleves fontos alapanyaga, hanem bőrrel vagy lebőrözve kitűnően grillezhető is. Az amerikaiak „dobverőnek” nevezik és rántva fogyasztják édes vagy csípős mártással.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

100g Csirke alsócomb

fehérjetartalom

18.08 g

zsírtartalom

92008.143 g

szénhidráttartalom

0.11 g

víztartalom

72.46 g

Hány kalória

gramm

csirke alsócomb?

Top ásványi anyagok

Foszfor

163 mg

Nátrium

106 mg

Magnézium

18 mg

Kalcium

8 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.345 g

Kolin

52.8 mg

Niacin - B3 vitamin

4.841 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.034 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

18.08 g

Zsír

telített zsírsav

2.459 g

egyszeresen telített zsírsav

3.719 g

többszörösen telített zsírsav

1.965 g

koleszterin

92 g

ásványi anyagok

Kalcium

8 mg

Vas

0.71 mg

Magnézium

18 mg

Foszfor

163 mg

Nátrium

106 mg

Cink

1.86 mg

Réz

0.062 mg

Mangán

0.014 mg

Szelén

20.2 µg

szénhidrát

víz

72.46 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.083 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.195 mg

Niacin - B3 vitamin

4.841 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.034 mg

Folát

3 µg

Kolin

52.8 mg

Retinol

14 µg

Lutein+zeaxantin

102 µg

E vitamin

0.19 mg

D vitamin

2 µg

K vitamin

2.5 µg

B12 vitamin

0.53 µg

A vitamin

14 µg

B6 vitamin

0.345 g

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.