Csirke alsócomb

Leírás
A csirke felsőcombjához ízülettel kapcsolódó lábrésze. Az alsócomb nem csak a csirkepörkölt és csirkehúsleves fontos alapanyaga, hanem bőrrel vagy lebőrözve kitűnően grillezhető is. Az amerikaiak „dobverőnek” nevezik és rántva fogyasztják édes vagy csípős mártással.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.
100g Csirke alsócomb
fehérjetartalom
18.08 g
zsírtartalom
92008.143 g
szénhidráttartalom
0.11 g
víztartalom
72.46 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
163 mg
Nátrium
106 mg
Magnézium
18 mg
Kalcium
8 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.345 g
Kolin
52.8 mg
Niacin - B3 vitamin
4.841 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.034 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
18.08 g
Zsír
telített zsírsav
2.459 g
egyszeresen telített zsírsav
3.719 g
többszörösen telített zsírsav
1.965 g
koleszterin
92 g
ásványi anyagok
Kalcium
8 mg
Vas
0.71 mg
Magnézium
18 mg
Foszfor
163 mg
Nátrium
106 mg
Cink
1.86 mg
Réz
0.062 mg
Mangán
0.014 mg
Szelén
20.2 µg
szénhidrát
víz
72.46 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.083 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.195 mg
Niacin - B3 vitamin
4.841 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
1.034 mg
Folát
3 µg
Kolin
52.8 mg
Retinol
14 µg
Lutein+zeaxantin
102 µg
E vitamin
0.19 mg
D vitamin
2 µg
K vitamin
2.5 µg
B12 vitamin
0.53 µg
A vitamin
14 µg
B6 vitamin
0.345 g